Casa Esme           Centrul de Sănătate           Centrul Tinerilor Voluntari           Șansa Schimbării           Casa Trandafirilor
       Asociaţia Myosotis România este o organizaţie non-guvernamentală care îşi desfăşoară activitatea în Bîrlad din anul 1996.
      Încă de la momentul înfiinţării sale, Asociaţia Myosotis România şi-a propus să participe activ la ameliorarea/ soluţionarea problemelor sociale existente la nivelul comunităţii locale. În acest sens a susţinut proiecte ale căror beneficiari au fost copii cu dizabilităţi, copii abandonaţi în spital, familii care provin din medii socio-economice precare, copii de etnie rromă, copii seropozitivi din centrul de plasament.
      În acest moment activitatea Asociaţiei Myosotis România atinge multe dintre păturile sociale de la nivelul comunităţii locale: familii defavorizate, copii şi tineri cu dizabilităţi, formăm tînăra generaţie prin derularea proiectului "Tineri Voluntari".
Misiunea
     Asociaţia Myosotis România lucrează pentru cei mai vulnerabili desfăşurând programe de promovare a educaţiei pentru sănătate, oferind servicii medicale de specialitate sau referind clienţi instituţiilor medicale tutelare. Pe fundamentele valorilor moralei creștine, Asociaţia noastră pregăteşte tânăra generaţie să îşi asume responsabilităţi şi susţine programe educaţionale pentru copiii cu nevoi speciale.

Viziunea
     Dorinţa Asociaţiei Myosotis România este ca în jud. Vaslui fiecare individ să aibă acces la informaţie în obţinerea drepturilor individuale şi, în acelaşi timp, sprijin în asumarea responsabilităţilor proprii în familie şi societate; acces la educaţie şi îngrijire medicală adecvate.

proiecte
 Acasă   Galerie Foto   Parteneri   Contact   Vrei să ajuți? 
Situl și toate materialele disponibile pe acest site aparțin în totalitate Asociației Myosotis România. Optimizat pentru Mozilla Firefox si Google Chrome.
© 2012 Asociația Myosotis România    ||    Designed by: uskro @ OpenSoft    ||    Powered by: ComicSubs